Moarte cumplită pentru un șofer din Smârdan. Acesta s-a izbit de un cap de pod, s-a rostogolit câteva zeci de metri și s-a oprit într-un stâlp de beton


Un doljean a murit după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori în afara părții carosabile, piese din vehicul fiind găsite împrăștiate pe câmp.

"Un bărbat de 31 de ani, din Smârdan, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DJ 553 A, prin Smârdan, a lovit un cap de pod, a părăsit partea carosabilă și apoi a lovit un stâlp din beton. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care era singur în mașină la momentul producerii accidentului. În cauză, polițiștii desfășoara cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Martorii au precizat că mașina s-a rostogolit mai bine de 40 metri. 


Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.