Un tânăr de 17 ani s-a înecat în Dunăre la Calafat


Un tânăr de 17 ani a fost găsit fără suflare, sâmbătă dimineață, în Dunăre. Acesta a intrat în apă vineri seara, în zona Debarcader din Calafat. Pompierii au demarat căutările imediat după ce au fost chemați la fața locului, dar au oprit acțiunea la miezul nopții fără a-l găsi pe adolescent.

Căutările au fost reluate sâmbătă dimineața, trupul fără suflare al băiatului fiind adus la mal după aproximativ o jumătate de oră.

“În această dimineață în jurul orei 08.00 s-au reluat căutările de către echipa de căutare salvare Calafat și echipa de scafandrii ai ISU DJ și ISU MH. Nu a durat foarte mult și undeva pe la 08.30, tânărul a fost găsit, recuperat și adus la mal fără suflare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.