Menu Right

Top Social Icons

Responsive Full Width Ad

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

marți, februarie 06, 2018

Minor prins la volanul unei mașini furate


Lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat l-au prins, azi noapte, în flagrant pe R. D., de 15 ani, din localitate, care a sustras un autoturism, care era parcat pe o stradă din localitate, având cheile în contact şi portierele deschise, pentru a se plimba.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetărle continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autoturism fară a poseda permis de conducere.

Pentru a preîntâmpina astfel de evenimente, polițiștii doljeni vin în întâmpinarea cetățenilor cu următoarele recomandări:

  • Parcaţi autoturismul în locuri special amenajate, iluminate pe timpul nopţii sau în raza de acoperire a unor camera de luat vederi amplasate la sediile unor instituţii sau societăţi comerciale!
  • Montaţi un sistem de alarmă eficient!
  • Apelaţi la noile tehnici de marcare a componentelor exterioare ale autoturismului.
  • Nu lăsați la vedere în interiorul autoturismului bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatură electonică, certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate, etc.).
  • Chiar dacă părăsiți autoturismul pentru scurt timp (pe timpul achitării contravalorii conbustibilului în staţiile de alimentare cu carburanţi) acţionați sistemul de închidere a portierelor.
  • Pe perioada deplasării cu autoturismul, în special în cazul reprezentantelor de sex feminin, acţionați sistemul de închidere a uşilor. Astfel, veți evita să fiți deposedată la semafor de geanta aflată în interiorul maşinii.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2014-2018 REALITATEA DIN CALAFAT, powered by Blogger.