Urmărit general, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, căutat de autoritățile române pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

 În data de 24.02.2017, în jurul orei 0:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a ieși din țară , călătorind cu un autoturism marca Lancia, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul român D.S., în vârstă de 23 de ani.

Cu ocazia controlului de frontieră s-a constatat că pe numele tânărului este emis, de către Judecătoria Constanța, un mandat de executare a unei pedepse cu închisoare, acesta fiind condamnat la 1 an și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii de frontieră doljeni au procedat la reținerea persoanei în cauză, aceasta fiind predată ulterior unei echipe operative din cadrul Poliției Plenița pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.