Menu Right

Top Social Icons

Responsive Full Width Ad

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

marți, februarie 21, 2017

Cetăţean rus cu carte de identitate falsă, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat un cetățean rus, care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de o carte de identitate cehă falsă.

În data de 20.02.2017, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu un autoturism marca Audi, o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităților cehe.

Echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari a avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului de călătorie prezentat, motiv pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

De asemenea, polițiștii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățeanul rus David N., în vârstă de 36 de ani. Bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate falsă din Bulgaria, în schimbul sumei de 1.000 euro și a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Polițiștii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurile legale ce se impun.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2014-2018 REALITATEA DIN CALAFAT, powered by Blogger.