Menu Right

Top Social Icons

Responsive Full Width Ad

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

marți, decembrie 13, 2016

Cetățean rus ascuns în portbagajul unui autoturism, descoperit la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, ascuns în portbagajul unui autoturism condus de un cetăţean rus, un bărbat, urmărit internaţional, căutat de autoritățile cehe pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul rus Vladimir E., în vârstă de 47 ani, la volanul unui autoturism marca SAAB, înmatriculat în Estonia. Acesta era însoţit de cetățeanul estonian Anatoli P., în vârstă de 47 ani.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascuns în portbagajul mașinii, un bărbat, care nu avea documente de identitate asupra sa.

În urma verificărilor efectuate în comun cu polițiștii de frontieră bulgari a rezultat că persoana în cauză este cetățeanul rus Marian K., în vârstă de 40 ani. Totodată, s-a stabilit că bărbatul era căutat de autorităţile din Cehia, în vederea arestării și predării, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, alertă emisă la data de 28.06.2016.

Conform protocolului româno-bulgar, cei trei cetățeni au fost predați poliţiştilor de frontieră bulgari, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

sursa:politiadefrontiera.ro

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2014-2018 REALITATEA DIN CALAFAT, powered by Blogger.