Fără permis şi cu o alcoolemie record a intrat cu maşina în gard


Conform IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 19:45, lucrători ai Postului de Poliţie Ciupercenii Noi au fost sesizaţi cu privire la faptul, în localitatea Ciupercenii Noi, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

 La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că M.GEORGICĂ, 40 de ani, din aceeaşi localitate, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, iar la o intersecţie a lovit gardul unei locuinţe.

Acesta a fost condus la Spitalul municipal Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.