Cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Calafat


Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat un cetăţean albanez care a încercat să intre fraudulos în România, escaladând un gard din incinta punctului de frontieră, după ce, în cursul aceleiaşi zile i s-a refuzat intrarea în țară.

În data de 24.10.2016, în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au observat o persoană de sex masculin care a coborât dintr-un autoturism ce venea din Bulgaria spre România. Bărbatul a încercat să escaladeze gardul ce împrejmuiește incinta punctului de frontieră, cu intenția de a intra în țară fără efectuarea formalităților specifice de controlul.

Imediat s-a intervenit pentru reţinerea persoanei, care a fost condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că bărbatul este cetățeanul albanez Gazmir P., în vârstă de 21 de ani. Mai mult, poliţiştii de frontieră au constatat că în cursul aceleiași zile, tânărului i-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condițiilor legale.

Conform protocolului româno - bulgar, cetăţeanul albanez a fost preluat de către Poliţia de Frontieră Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.