Un bărbat din Maglavit s-a urcat băut la volan şi a produs un accident rutier


În data de 28.08.2016, ora 04.45, pe D.N. 56, în afara localității Maglavit, C.CORNEL, 43 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit un panou de informare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui P.GEORGE, 50 ani, din Calafat și vătămarea corporală ușoară a SILVIEI P., 48 de ani, din aceeași localitate, ambii pasageri în autoturism.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe bărbatul de 43 de ani, astfel rezultând o concentrație de 0,78  mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal și se continuă cercetările pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.