Furt în plină stradă, pradă de peste 8000 de lei




Doi minori din Calafat, hoți de meserie, au reușit să dea pe 26 august, două lovituri în doar câteva ore, iar prada nu este de neglijat. Peste 10.000 de lei au reușit să fure cei doi. Acum sunt căutați de poliție pentru a fi puși sub acuzare pentru furt calificat. Unul dintre furturi a fost suprins de camerele de supraveghere ale unui magazin.

Pe imagini se vede cum cei doi stau langă o dubă de distribuție. Șoferul a luat marfa pentru a o duce la magazin și a lăsat mașina deschisă. Cei doi minori au văzut un ghiozdan pe scaunul din dreapta. Deși sunt în plină zi și lumea trece prin zonă aceștia nu se dezlipesc de mașină. Imediat ce nu se vede nicio persoană pe stradă unul dintre ei deschide ușa mașinii, ia ghiozdanul și pleacă tacticos ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Șoferul dubei avea toate încasările din acea zi plus banii săi: 8.200 de lei și 400 de euro.

O altă spargere au dat-o la un magazin din localitate. Acolo  au avut un plan bine stabilit. În timp ce unul dintre ei a ținut-o ocupată pe vînzătoare, al doilea a deschis casa de marcat și a furat aproximativ 900 de lei. Mai precis, pentru ca femeia să nu-l vadă pe hoț, prietenul său i-a cerut marfă de pe un raft înalt, aflat departe de casa de marcat. Prietenul său nu a avut nevoie decât de câteva clipe de neatenție pentru a goli casa.

Imaginile cu cei doi au ajuns și la poliție. „Au fost depuse două plângeri împotriva a doi minori. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost identificați și sunt căutați de poliție pentru a fi duși la audieri. În cauză s-au întocmit dousare penale pentru furt calificat“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

sursa:craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.