Bulgar căutat pentru mai multe infracţiuni prins la vama Calafat


Potrivit IPJ Dolj, miercuri, 3 august a.c., poliţişti din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, l-au depistat, pe sensul de ieşire din ţară, pe M.TODOR ILIEV, 49 de ani, cetăţean bulgar, pe numele căruia autorităţile judiciare din Bulgaria au emis un mandat european de arestare. 

Cel în cauză este bănuit de comiterea, în cursul anului 2012, împreună cu o altă persoană, a infracţiunilor de fals şi uz de fals şi retragere fără drept a unei sume de aproximativ 302.000 euro din contul unui alt cetăţean bulgar.

Bărbatul de 49 de ani a fost preluat de o escortă din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Astăzi, 4 august, cetăţeanul bulgar urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.

Poliţiştii doljeni l-au încarcerat pe bărbat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.  

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.