Turc prins la Calafat încercând să intre fraudulos în România


Poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Calafat au depistat un cetăţean turc care a încercat să intre ilegal în ţară, încercând să evite controlul de frontieră.

Astfel, ieri, poliţiştii de frontieră doljeni au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale. În jurul orei 17.45,  la intrare in P.T.F Calafat, înainte de efectuarea controlului de frontiera, o persoană de sex masculin a fost observată în timp ce cobora dintr-un camion, care circula din Bulgaria spre România.

Bărbatul a escaladat un gard şi a încercat să pătrundă într-o livadă cu pomi, pentru a evita controlul de frontieră. Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit, împreună cu poliţiştii locali ,pentru reţinerea şi identificarea  persoanei.

La cercetări s-a stabilit că este vorba despre cetăţeanul turc Ibrahim A., în vârstă de 26 de ani.  Acesta a declarat că a călătorit până în Bulgaria ascuns în cabina unui camion, plătind suma de 300 euro, cu intenţia de a ajunge în Germania.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tentativă de trecerea frauduloasă a frontierei de stat”.

Conform  protocolului româno – bulgar,  persoana a fost preluată de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.