Remorcă, în valoare de 53.000 lei, căutată de autorităţile germane, descoperită la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat, duminică după-amiază, o remorcă marca Krone, care figura în bazele de date ca fiind căutată de autorităţile din Germania. 

Astfel, potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj, duminică, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Tsvetanov K., în vârstă de 28 ani, la volanul unui ansamblu de autovehicule, format dintr-un camion marca Volvo şi o remorcă marca Krone, ambele înmatriculate în Bulgaria.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca autocamionului figurează ca fiind bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile germane în data de 13.04.2016. Cetăţeanul bulgar a declarat că nu avea cunoştinţă despre cele prezentate, el fiind doar şoferul autocamionului.

Poliţiştii de frontieră doljeni efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar remorca în valoare de 53.000 lei a fost indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Calafat până la finalizarea cercetărilor.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.