Polițiștii de frontieră au descoperit un doljean care făcea contrabandă cu îmbrăcăminte


În data de 26 aprilie, ora 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca BMW, cetățeanul român Ionuţ O., în vârstă de 30 ani, domiciliat pe raza județului Dolj.

            Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, în mai multe sacoşe, 100 articole de îmbrăcăminte (tricouri şi pantaloni) inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, bărbatul a declarat că a achiziţionat bunurile din Turcia, cu scopul de a le face cadou apropiaţilor cu ocazia sărbătorilor.

 Produsele  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.