Un tânăr și patru minori, răniți într-un grav accident rutier

FOTO: SIMBOLIC

Un tânăr de 22 de ani și patru minori au fost răniți într-un grav accident rutier, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un șanț și s-a izbit de un cap de pod.

Sâmbătă, în jurul orei 00:30, pe DN 56A, Maglavit – Drobeta Turnu Severin, în localitatea Cetate, județul Dolj, Viorel S., de 22 de ani, din comuna Cetate, în timp ce conducea autoturismul, proprietate personală, pe DN 56A, din direcția Maglavit către Drobeta Turnu Severin, din cauza lipsei de experiență, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și a intrat în șanțul de colectare a apelor pluviale, lovind un cap de pod.Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Municipal Calafat, acesta fiind ulterior transferat la SCJU Craiova.

De asemenea, în autoturism se mai aflau încă patru pasageri, unul de 14, alți doi de 15, iar un altul de 17 ani, care au suferit vătămări corporale. Doi dintre aceștia au fost duși la spitalul din Calafat, iar alți doi la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Nici conducătorul auto  și nici ceilalți pasageri nu purtau centurile de siguranță.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.