Menu Right

Top Social Icons

Responsive Full Width Ad

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

luni, septembrie 19, 2016

Doi cetățeni irakieni ascunşi într-un camion cu calorifere, depistaţi la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au depistat, ascunşi într-un camion cu calorifere, doi cetățeni irakieni care intenţionau astfel să intre fraudulos în România.

În data de 18.09.2016, în jurul orei 14.30, autorităţile de frontieră de la Punctul de Trecere Calafat au fost sesizate de un șofer de camion despre faptul că în remorca TIR-ului ce aştepta la controlul de frontieră înaintea sa, se afla o persoană care loveşte prelata mijlocului de transport, din interior.

Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă comună de control formată din poliţişti de frontieră bulgari şi români care a constatat că mijlocul de transport este încărcat cu calorifere, iar sigiliul vamal al acestuia este rupt. În urma controlului amănunţit asupra compartimentului marfă au fost descoperite ascunse printre bunurile transportate, două persoane de sex masculin.

La cercetări s-a stabilit că cei doi sunt cetățeni irakieni în vârstă de 19, respectiv 24 de ani. Aceștia au declarat că s-au urcat în camion în Turcia şi intenţionau să ajungă în Marea Britanie.


Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno - bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi migranţii au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2014-2018 REALITATEA DIN CALAFAT, powered by Blogger.