Cal salvat de pompierii doljeni dintr-un canal


Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj anunţă că, în data de 25 septembrie, ora 18.04, Detaşamentul Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină în municipiul Calafat, pe raza DJ 553 pentru salvarea unui cal căzut într-un canal cu adâncimea de aproximativ 3 metri. În urma intervenţiei pompierilor, animalul a fost salvat şi înapoiat proprietarului.

În data de 24.09.2016, ora 23:14, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la plantele furajere în gospodăria lui Marian E., din loc. Moţăţei, sat Dobridor. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul era propagat şi la furajele vecinului, depozitate în imediata apropiere. În urma incendiului au ars aprox. 30000 kg plante furajere. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului o flacără (acţiune intenţionată)

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
– descarcerare – 3
– asistenţă medicală de urgenţă aeriană – 3
– asistenţă medicală de urgenţă – 38
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 11 intervenţii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 2 intervenţii.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 11 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 7 intervenţie.
Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 2 intervenţie.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.