Menu Right

Top Social Icons

Responsive Full Width Ad

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

joi, august 04, 2016

Bulgar căutat pentru mai multe infracţiuni prins la vama Calafat


Potrivit IPJ Dolj, miercuri, 3 august a.c., poliţişti din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, l-au depistat, pe sensul de ieşire din ţară, pe M.TODOR ILIEV, 49 de ani, cetăţean bulgar, pe numele căruia autorităţile judiciare din Bulgaria au emis un mandat european de arestare. 

Cel în cauză este bănuit de comiterea, în cursul anului 2012, împreună cu o altă persoană, a infracţiunilor de fals şi uz de fals şi retragere fără drept a unei sume de aproximativ 302.000 euro din contul unui alt cetăţean bulgar.

Bărbatul de 49 de ani a fost preluat de o escortă din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat şi Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Astăzi, 4 august, cetăţeanul bulgar urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.

Poliţiştii doljeni l-au încarcerat pe bărbat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.  

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2014-2018 REALITATEA DIN CALAFAT, powered by Blogger.