Bancnotă de 100 de euro falsă, descoperită la P.T.F. Calafat


Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu — P.T.F. Calafat au descoperit un cetățean din Belarus care intenționa să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.

În data de 03.08.2016, în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, au fost sesizați de către un controlor de trafic din cadrul Agenției de Control și Încasare Calafat, cu privire la faptul că un bărbat a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiștii de frontieră s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetățeanul belarus Anatoli S., în vârstă de 49 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieșit că aceasta nu prezintă elementele de siguranță ale uneia autentice.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că bancnota este falsă și că a primit-o ca rest în Bulgaria.

Bancnota a fost reținută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de punere în circulație de valori falsificate.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.