P.T.F. Calafat - Bulgar prins cu remorca furată din Portugalia


Polițiștii de frontieră de la Calafat au descoperit o remorcă furată în Portugalia, condusă de un bulgar. Bărbatul în vârstă de 45 ani a încercat să treacă granița la volanul unui autocamion Man, care tracta o semiremprcă Smitz. Când au verificat cele două mijloace de tranport, polițiștii au descoperit că semiremorca, în valoare de aproximativ 25.000 de lei, era dată în urmărire de autoritățile portugheze.

 Șoferul bulgar l-a luat pe nu în brațe și a spus că nu știe nimic. „În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că semiremorca figurează ca fiind bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de autorităţile portugheze Faţă de cele constatate, cetăţeanul bulgar  a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia semiremorcii, el fiind doar şoferul ansamblului de autovehicule. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire“, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt STPF Dolj. 

Semiremorca în cauză a fost confiscată până șa finalizarea cercetărilor.

sursa:craiovaforum.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.