Incendiu puternic la Calafat, biserică făcută scrum



update / În data de 09.06.2016, ora 22.16, Detaşamentul Pompieri Calafat şi Secţia Pompieri Băileşti în cooperare cu SVSU Poiana Mare şi SVSU Maglavit au intervenit cu şapte autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o biserică din loc. Calafat, str. Teilor. 

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoprişul biserici, în urma acestuia au ars acoperişul confecţionat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de aprox. 280 mp, planşeul din lemn pe o suprafaţă de aprox. 140 mp, aprox. 20 scaune din plastic, aprox. 180 mp mochetă, 24 ferestre PVC, o staţie de amplificare, două boxe, o uşă de acces confecţionată din lemn. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric. 


La intervenţie a participat şi Grupa Operativă, intervenţia fiind condusă de către Î/Prim Adjunct-ul al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj.


Incendiu extrem de puternic, azi noapte, în Calafat. Biserica Baptista din oraş a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit în partea superioară a clădirii şi s-a extins foarte repede deoarece biserica era construită în mare parte din lemn. Potrivit anchetatorilor, cauza incendiului ar fi o problemă la intalaţia electrică. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, dar nu au mai putu face mare lucru. Clădirea cu doua nivele a fost complet distrusă.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.