Sălile de jocuri şi de pariuri sportive verificate de poliţişti

În perioada 22 – 29 ianuarie a.c., poliţiştii compartimentelor Sisteme de Securitate de la poliţiile municipale, orăşeneşti, secţiile de poliţie urbană şi rurală, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au organizat o acţiune pentru verificarea modului de asigurare a pazei si securităţii sălilor de jocuri de noroc şi pariuri sportive. 

În cadrul acţiunii, oamenii legii au controlat aproape 120 de săli de jocuri de noroc sau săli de pariuri sportive. De asemenea, poliţiştii au verificat şi modul de intervenţie al echipajelor  firmelor specializate în asigurarea pazei obiectivelor, fiind organizate 112 simulări de alarme. În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 25 000 lei.

Astfel, în urma controlului efectuat la o sală de jocuri de noroc şi pariuri sportive, poliţiştii au constatat faptul că administratorul societăţii nu a luat măsuri de conectare a sistemului de alarmă la un dispecerat de monitorizare şi intervenţie al unei societăţi specializate de pază. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei.

De asemenea, doi agenţi de intervenţie din cadrul unei societăţi de pază, aflaţi în timpul serviciului, s-au prezentat la o intervenţie simulată, fără a avea asupra lor mijloacele de autoapărare şi protecţie din dotare. Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei, pentru  fiecare.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.