Zile de foc pentru ISU Dolj


Pompierii doljeni au fost chemaţii să stingă cinci incendii produse în judeţ, la sfârşitul săptămânii trecute. De asemenea, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate la două intervenţii asistenţă medicală de urgenţă aeriană  şi 66 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Sâmbătă, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea  unui incendiu izbucnit în gospodăria unui cetăţean, în mun. Craiova, str. Drăgăşani. În urma acestuia a ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 140 mp. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit  electric.

 Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui cetăţean, în com. Ciupercenii Vechi, str. Viticultorilor. În urma acestuia au  ars  acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 400 mp şi 3 tone de grâu. Cauza probabilă a incendiului fiind  un foc deschis în spaţiu deschis.                  

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în mun. Craiova, str. Dobrogea. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul din lemn, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă de locuit. În urma acestuia au ars aproximativ 2 m2 acoperiş din lemn.

Cauza probabilă a incendiului fiind  un scurtcircuit electric. Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case, în com. Gherceşti, str. Primăverii. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la întreaga  locuită. În urma acestuia au  ars aproximativ 9 m2 acoperiş din lemn cu învelitoare din ţiglă. Cauza probabilă a incendiului fiind  o scânteie (coş de fum fără  sită parascântei).

sursa:editie.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.