Prometeu Craiova - Dunărea Calafat,Sâmbătă,ora 11:00


Dunărea Calafat, AS Podari, CSO Filiaşi şi Prometeu Craiova sunt echipele care continuă să se lupte pentru primul loc al grupei, loc care duce la barajul de promovare, mâine urmând să aibă loc, de la ora 11, a patra etapă a play-off-ului. Şanse reale mai au doar Calafatul şi Podariul, în timp ce Prometeul şi Filiaşiul pot spera, dar mai mult de atât este greu de crezut că se va întâmpla. Primele două echipe îşi merită pe deplin eticheta de favorite, un argument care susţine această afirmaţie fiind fotbalul bun practicat de către ambele formaţii.  Punctul pe care Dunărea Calafat îl are în faţa Podariului, la ora actuală, o menţine ca principală favorită la accederea în baraj şi îi acordă posibilitatea unui semieşec.

Chiar dacă trupa din Podari are avantajul meciului direct, câştigat împotriva formaţiei de la malul Dunării, băieţii lui Victor Naicu nu trebuie să se încurce în meciurile rămase de disputat. Deci partida dintre CSO Filiaşi şi AS Podari se anunţă una interesantă sub mai multe aspecte. Două dintre acestea sunt nevoia neapărată de victorie a oaspeţilor şi determinarea cu care vor juca podărenii, motivaţi după succesul la scor din Cupă şi victoria importantă împotriva Calafatului, din etapa precedentă a play-off-ului. La polul opus se află echipa din Filiaşi, care mai speră încă la prinderea primului loc, chiar dacă şansele sunt minime. Dar dorinţa de a intra în barajul pentru promovare şi avantajul terenului propriu îi va împinge de la spate pe filieşeni. În sezonul regulat, AS Podari nu a reuşit să o învingă pe CSO Filiaşi în deplasare, dar şi-a câştigat punctele pe teren propriu atât în timpul campionatului, cât şi în prima etapă a play-off-ului, când au câştigat cu scorul de 3-1.

În celălalt meci al etapei, Prometeu Craiova va primi pe teren propriu echipa din Calafat. Şi acest meci este unul de vizionat, deoarece spectacolul nu va lipsi. Deşi Dunărea Calafat a reuşit să câştige, în acest sezon, toate meciurile disputate în compania Prometeului şi este considerată favorita acestei partide, nu trebuie uitat că “pompierii” sunt în urcare de formă după meciul excelent reuşit împotriva Filiaşiului, formaţie pe care au învins-o cu 3-1. Chiar dacă statistica este de partea Calafatului,  dorinţa de revanşă, avantajul moral al terenului propriu şi forma bună în care se află Prometeu pot propulsa această formaţie spre obţinerea victoriei.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.