Nu se mai termină tragediile pe şosele! Biciclist ucis de un şofer băut, în Băileşti. Autorul e după gratii


BĂILEŞTI. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit, azi-noapte de un şofer care, ulterior, a fugit de la locul accidentului. Victima se deplasa pe bicicletă, în momentul în care a fost acroşat şi aruncat la pământ.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind reţinut la scurt timp de forţele de ordine.
Ieri, la Răcari, o elevă de 16 ani a fost ucisă, de asemenea, într-un cumplit accident rutier.

UPDATE :Autorul accidentului este un tânăr de 22 de ani din Băileşti, care era băut în momentul producerii accdientului. Poliţiştii i-au găsit acasă maşina, un Audi înmatriculat în Bulgaria, şi l-au reţinuţ pe 24 de ore. Astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Aseară, la ora 21.36, poliţiştii din Băileşti au fost anunţaţi 112 cu privire la faptul că pe strada “Ana Ipătescu” din localitate un bărbat zace pe sarosabil, iar lângă care se află şi o bicicletă avariată. Echipa operativă ajunsă la faţa locului a identificat victima ca fiind Cornel Boabă, 45 de ani, din Băileşti, stabilindu-se că acesta a fost victima unui accident rutier al cărui autor a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, decesul fiind constatat de către echipajele de intervenţie ale ambulanţei.

În urma investigaţiilor specifice întreprinse în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj, în jurul orei 01.15, a fost identificat autorul, Remus Durac, de 22 de ani, din Băileşti. La domiciliul acestuia poliţiştii au găsit şi autoturismul Audi, înmatriculat în Bulgaria, implicat în accident. Remus Durac a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0,95 m/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

“În baza probatoriului administrat, autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 ore şi introdus în arest pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Astăzi cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.