În vamă, cu maşini neînmatriculate



Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au depistat în zona de competenţă două persoane de sex masculin care conduceau două autovehicule având numerele de înmatriculare expirate şi inspecţia tehnică periodică falsă.

În data de 10.05.2013, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul cu dublă cetăţenie română şi moldoveană Adrian B., în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism marca Opel cu numere de înmatriculare germane. Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul are numerele de înmatriculare expirate. Tot la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bistreţ, judeţul Dolj, au oprit în trafic pe DJ 561A, un autoturism marca Volkswagen Polo cu numere de înmatriculare bulgăreşti, condus de cetăţeanul român Eugen M., în vârstă de 45 ani. Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul are inspecţia tehnică periodică falsă. În ambele cazuri, lucrătorii noştri au întocmit persoanelor în cauză acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi uz de fals.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.