Delegația germană oficial din regiunea Ortenau la podul Calafat - Vidin


Delegația germană oficial din regiunea Ortenau, Republica Federală Germania, a vizitat pod peste Dunăre, Vidin-Calafat. Delegația condusă de guvernatorul districtului Ortenau, Frank Sherer și guvernatorul districtului Vidin Eng. Tsvetal Asenov, a câștigat impresii de la danele construite pe canal navigabil și non-navigabil al Dunării și drumul de acces de cale ferată și a trecut de-a lungul întregului drum de automobile la malul românesc.
   Importanța de pod nu trebuie să fie subestimată - a declarat Dl. Sherer - Se integrează bine Bulgariei la sistemul rutier european. Ea afiliate Vidin ca un oraș și Bulgaria, ca un stat. "
   vizită de trei zile a delegației germane în regiunea noastră este în legătură cu acordul semnat de parteneriat și cooperare între regiunea Vidin și Ortena.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.