Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit într-un autoturism mai multe articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care o femeie intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

 În data de 25.05.2013, ora 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, Valerica D., în vârstă de 55 ani, domiciliată pe raza judeţului Caraş – Severin, călătorind ca pasager într-un autoturism marca Dacia.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, printre alte bunuri alimentare, mai multe articole de îmbrăcăminte, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, pentru care cetăţeana româncă nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Existând suspiciuni că articolele de îmbrăcăminte sunt contrafăcute, bunurile în valoare de 1.400 lei dacă ar fi fost originale, au fost reţinute de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile. (JGR)

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.