ATENŢIE - Un VIRUS face RAVAGII pe Facebook

Un nou virus face ravagii pe Facebook, și tot mai multe persoane s-au trezit cu calculatoarele virusate. Virusul se transmite prin intermediul Facebook Chat şi conţine un link fals către o filă foto către un site de media share-ing mediafire.com, care nu are însă legătură cu acest atac. Linkul arată de genul: "http://www.mediafire.com/?3aiqx4tzvxcnyjz/photo-08.png". Pentru a vă feri de el trebuie să nu dați click. După accesarea link-ului, un fişier încearcă să se downloadeze în computer, iar în caz că urmezi pasul şi instalezi, contul tău de Facebook va începe să trimită un mesaj cu un link asemănător către prietenii tăi din listă şi astfel se propagă. Producătorii de antiviruşi încearcă să contracareze ameninţarea informatică. Încă nu se ştiu care sunt efectele pe care le are virusul asupra computerului  sau a contului de Facebook.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.