18.000 lei amendă pentru patronii fabricii de confecţii de la Calafat


Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au finalizat controlul preliminar la fabrica de confecţii de la Calafat, unde mai multe angajate s-au intoxicat cu o soluţie pentru dezinsecţii.

În această după-amiază, inspectorii ITM Dolj au întocmit un proces-verbal de sancţionare după ce au fost constatate două abateri. “S-au constatat două abateri, administratorul societăţii fiind sancţionat cu 18.000 lei. Verificarea noastră încă nu este finalizată însă am luat decizia imediată ca fabrica să fie închisă în cursul acestei zile pentru a se face un control sanitar-veterinar”, a declarat Cătălin Mohora, inspector-şef al ITM Dolj. Reamintim că în această dimineaţă, alte 14 croitorese au acuzat dureri de cap, greţuri şi vărsături, fiind transportate la spital. Incidentul este cel de-al doilea în ultima săptămână. Înainte de Paşte, alte aproximativ 60 de croitorese au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu o substanţă pentru dezinsecţie. 

Sursa:www.lupamea.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.